pROVA PÅ KURSER 2019

prova på kurs 2-5 APRIL   /  lärorik 4 dagars kurs

PROVA PÅ KURS 2-5 APRIL

Pris:
3 995 kr
Inkl. 25% Moms
Fullbokad
Att jobba som florist är underbart! Att dagligen få arbeta i miljö fylld av det vackraste som finns, blommor, är det många som drömmer om. Vår prova på-kurs är en perfekt introduktion till yrket och en komplett kurs för att bli sin egen florist för "husbehovet"

Under prova på kursen lär vi ut tekniken bakom sk. spiralbundna buketter vars syfte är att få maximal volym i en bukett med få stjälkar. Vi lär oss komponera buketter och dekorationer där de olika blommornas karaktär och uttryck är i fokus. Vi lär oss att arbeta med färg och form samt att varuvårda blommorna för en lyckad och hållbar blomsterupplevelse.

Kursens innehåll:
Varuvård
Snitteknik
Buketteknik
Dekorationsteknik
Färg & Formlära

Tider:
2-5 April 2019
Tis - Tors  9.00 - 16.00
Fre           9.00 - 12.00
I avgiften ingår allt material samt frukost, Lunch och fika

PROVA PÅ KURS 2 /  2-5 APRIL  2019  / FORTSÄTTNINGSKURS

PROVA PÅ KURS 2 / 2-5 APRIL

Pris:
3 995 kr
Inkl. 25% Moms
Fullbokad
Att jobba som florist är underbart! Att dagligen få arbeta i miljö fylld av det vackraste som finns, blommor, är det många som drömmer om. Vår prova på-kurs 2 är den naturliga fortsättningskursen för dig som gått Prova på kurs 1.

Under denna fortsättningskurs fördjupar vi oss i  tekniken bakom spiralbundna buketter vars syfte är att få maximal volym i en bukett med få stjälkar. Vi lär oss mer om bukettkomposition och dekorationsteknik samt kransteknik.
Vi lär oss att arbeta med färg och form samt att varuvårda blommorna för en lyckad och hållbar blomsterupplevelse.

Kursens innehåll:
Varuvård
Snitteknik
Buketteknik
Dekorationsteknik
Kransteknik
Färg & Formlära


Tider:
2-5 APRIL 2019
Tis - Tors  9.00 - 16.00
Fre           9.00 - 12.00
I avgiften ingår allt material samt frukost, Lunch och fika

välkommen till jakriborg

Nu har vi flyttat vår kursverksamhet till fantastiska Jakriborg.
För den som inte känner till denna lilla pärla, är Jakriborg en Hansainspirerad stadsdel i Hjärup, en liten bit från Lund.

Hit tar man sig lätt med pågatåg från Malmö eller Lund på några få minuter. Väl vid stationen i Hjärup går man till oss skolan på 3-4 minuter. Väljer man bilden finns det gott om Parkeringsplatser som är gratis. Välj Gästpareringen och undvik Tempos parkering samt boendeparkering längs gatorna.  Här finns även matbutik, café och restauranger.
 

I våra nya lokaler har vi lyckats skapa en "varmare" atmosfär som vi hoppas ska inspirera besökaren. Passa på att ta en titt i vår nya butik.
Välkomna


Om våra kurser

Visst är vi väl många som drömmer om att få vara florister och skapa med färg och form. Självklart är det en stor skillnad mellan att vara florist till yrket och att vara sin egen husflorist när inspirationen infinner sig, eller man vill göra en vacker dukning för gästerna.


Kursbokning sker här på hemsidan. Betalning av kursen sker direkt på sidan med kort, mot faktura eller med presentkort.   Vi vill göra dig uppmärksam på att vi på kurserna kan komma att använda blommor med stark doft samt material som överkänsliga / allergiker kan besväras av.

Alla bokning till våra kurser är bindande. Notera våra köpvillkor som du hittar under "köpvillkor" i kassan vid utcheckning. I och med att du genomför köpet har du accepterat våra villkor för kursbokning.