malmö stad

er blomsterleverantör

Malmö Stad har genom en upphandling valt att teckna avtal med oss för inköp av blommor, buketter, blomsterarrangemang, planteringar samt växter.

röda rosor till skolavslutning

Inför skolavslutningen delar skolorna ut röda rosor till de elever som slutar årskurs 6 och årskurs 9. Använd formuläret nedan för att göra din beställning. Blommorna levereras enligt ifyllt formulär i hinkar med vatten. Blommorna är varuvårdade, dvs "avtaggade", rensade på de nedersta bladen samt nysnittade. Rosorna är 60 cm långa och kostar 29:- / st.  Beställ senast 10 dagar innan leveransdatum.

Leverans sker vanligtvis dagen innan utdelning.

Givetvis går det utmärkt att även beställa buketter till kollegor, mm. Undrar du något är du välkommen att kontakta oss på 040-378207

Priserna presenteras exklusive moms.

  • Det är viktigt att du fyller in en komplett faktureringsadress med eventuellt kostnadsställe, referens, mm.

buketter & bud

Att skicka en bukett blommor är ett utmärkt sätt att välkomna någon till sin nya arbetsplats, tacka för en god affär eller önska lycka till. Kanske skall en kollega avtackas eller behöver en "krya på dig" hälsning.
Vi levererar blomsterbud i Malmö med omnejd och hjäper gärna till med en förmedling till andra orter. Kontakta oss så berättar vi mer.

reception & kontor

Måndagsblommor eller abonnemang av receptionsblommor är ett populärt sätt för många företag att skapa ett välkomnande intryck för kunder och medarbetare. Att mötas av härliga snittblommor i entrén kommunicerar medvetenhet och visar att man bryr sig om miljön på arbetsplatsen. Vi ser till så att ni alltid har fräscha blommor och rena vaser.

event & scen

Blommor till event eller andra tillställningar kan vara allt från dekorationer på scenen, buketter, buffédekorationer & blommor på borden. Vi har stor erfarenhet inom detta område med bl.a Eurovision Song Contest, Americas Cup, Årets Kock och Påvens besök i Malmö Arena på vår referenslista. Självklart jobbar vi gärna med mindre event också.