florist för en dag

Vår tveklöst mest populära kurs, där du under en inspirationsfylld dag får lära dig massor om att skapa med blommor på ett sätt de flesta inte tror de "har i händerna", som vi florister bruka säga. En kravlös, lärorik och helt enkelt jätterolig dag, om man gillar blommor, och vem gör inte det?

FLORIST FÖR EN DAG / 18 MAJ

Pris:
895 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Välkommen in i blommornas underbara värld! Följ med oss och känn dig som en florist under dag. Vi pratar om varuvård av material, dvs vad man bör tänka på för att blommorna skall hålla så länge som möjligt. Vi går igen färg och form och inte minst grunderna i buketteknik.
Under dagen gör vi 3 olika blomsterarbeten.
Lättare lunch samt kaffe och fika ingår.
Välkomna

välkommen till jakriborg

Nu har vi flyttat vår kursverksamhet till fantastiska Jakriborg.
För den som inte känner till denna lilla pärla, är Jakriborg en Hansainspirerad stadsdel i Hjärup, en liten bit från Lund.

Hit tar man sig lätt med pågatåg från Malmö eller Lund på några få minuter. Väl vid stationen i Hjärup går man till oss skolan på 3-4 minuter. Väljer man bilden finns det gott om Parkeringsplatser som är gratis. Här finns även matbutik, café och restauranger.
 

I våra nya lokaler har vi lyckats skapa en "varmare" atmosfär som vi hoppas ska inspirera besökaren. Passa på att ta en titt i vår nya butik.
Välkomna