online kurser

häng med på kurs via youtube

Med anledning av att många av oss vill och ska begränsa våra sociala kontakter kör vi nu igång våra inspirerande kurser online.

1. Boka din plats här på hemsidan
2. Välj avhämtning eller hemleverans av kursmaterialet
3. Kursen direktsänds från blomsterskolan i Jakriborg via vår Facebooksida.

loading...

Hur går det till?

Kursen direktsänds med start ca 18.30 på utsatt datum.
Du går då helt enkelt in på vår facebooksida,
Jenny Strandh Blomsterdesign. Sändningen ligger högst upp i flödet.

Kursledaren presenterar, demonstrerar och förklarar kursens första arbete. I din kasse med blomstermaterial har du samma material som kursledaren använder. 
Efter demonstartionen kommer en bild på 

buketter & bud

Att skicka en bukett blommor är ett utmärkt sätt att välkomna någon till sin nya arbetsplats, tacka för en god affär eller önska lycka till. Kanske skall en kollega avtackas eller behöver en "krya på dig" hälsning.
Vi levererar blomsterbud i Malmö med omnejd och hjäper gärna till med en förmedling till andra orter. Kontakta oss så berättar vi mer.

reception & kontor

Måndagsblommor eller abonnemang av receptionsblommor är ett populärt sätt för många företag att skapa ett välkomnande intryck för kunder och medarbetare. Att mötas av härliga snittblommor i entrén kommunicerar medvetenhet och visar att man bryr sig om miljön på arbetsplatsen. Vi ser till så att ni alltid har fräscha blommor och rena vaser.

event & scen

Blommor till event eller andra tillställningar kan vara allt från dekorationer på scenen, buketter, buffédekorationer & blommor på borden. Vi har stor erfarenhet inom detta område med bl.a Eurovision Song Contest, Americas Cup, Årets Kock och Påvens beök i Malmö Arena på vår referenslista. Självklart jobbar vi gärna med mindre event också.

Vill du bli företagskund

Slå en signal, kom förbi butiken på Emporia, eller skicka ett mail så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.
Tel. 040 - 37 82 07
Mail: foretag@jennystrandh.se
Butiken ligger i Emporia i Bärnstensentrén

.             .