Beställ ett blomsterbud

Beställ ett blomsterbud på ett enkelt sätt.
Bilderna nedan är endast exempel på buketternas storlek. Vi arbetar med säsongsaktuella blommor och binder efter dina önskemål om färg och form.
Ring oss gärna innan du beställer för veta mer om dagssortiment (Tel:040-37820)

1. Välj typ av bukett nedan

2. Välj antal - "Lägg i varukorg" önskar du öka upp ordervärdet för tex. choklad, mm väljer du "Ad-on" för önskat belopp

3. Skriv in dina uppgifter. I rutan "Kommentarsfält" anger du Mottagare, Adress, telefonnummer samt eventuell korttext

4. Betala Payson Kort eller Faktura
Obs: Budavgift ingår endast inom Malmö innerstad. För leverans till Oxie, Tygelsjö, Bunkeflo, vänligen kontakta butiken.
Vill du skicka någon annanstans, kontakta oss i butiken

Du är självklart välkommen att ringa oss för information om dagens utbud av fräscha blommor. Ring 040-378207
Vi har öppet alla dagar 10-20

Less is more

Pris:
449 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
En härlig, enkel blomsterbukett i säsongens snittblommor och grönt. Vi binder helt enligt dina önskemål. Perfekt bukett för att överraska någon eller skicka en hälsning. Notera att bilderna inte representerar de buketter som skickas då det kan vara säsongsbetonat. För att veta mer om blommor och färger bör du ringa till butiken 040-378207. Får vi ingen info utgår vi från att vi har fria händer.
 

The Flowerbox

Pris:
499 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Vår alldeles egna, supersmarta, supercoola "flowerbox" i mattsvartlackad plåt. innehållande vattenförsörjning och "pimpad" med våra snygga logoband som praktiskt bärhandtag. En komplett "allt i ett" lösning med en vacker bukett enligt dina önslemål om färg. För att förhöra dig om färger och blommor ska du ringa butiken på 040-378207. Får vi inga instruktioner utgår vi från att vi har fria händer.

Lucky you

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
En lyxig bukett till någon alldeles speciell , eller till ett alldeles speciellt tillfälle. Vi skapar en härlig bukett med våra vackraste blommor enligt dina önskemål.
Notera att bilderna ej representerar de buketter som skickas då det kan vara säsongsbetonat. För att förhöra dig om färger och blommor bör du ringa butiken på 040-378207. Får vi inga instruktioner utgår vi från att vi har fria händer.


 

Ad-on/komplettera din bukett

Pris:
10 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Vill du lägga till något till din bukett? Göra buketten större? Köpa till Choklad, mm kan du öka upp ditt ordervärde genom att lägga till så mycket du vill. Enklast är om du ringer butiken 040-378207 alla dagar 10-20 och berättar vad du önskar, se lägger du din order när summan är fastställd

mer inspiration?

Om du inte hittar vad du söker kan du titta i vårt galleri. Hittar du vad du söker så slå oss en signal, så ordnar vi det.

.